Sprid kunskapen

Ergonomi är ett ämne som blir allt viktigare då allt fler människor arbetar i statiska positioner framför datorer. Att man investerar i ergonomisk utrustning och ergonomiska hjälpmedel är ett måste för att man ska minska risken för förslitningsskador på grund av ojämn belastning på kroppen.

Trots att kontorsarbete är så väldigt vanligt idag så är det förhållandevis få som faktiskt tänker på hur de sitter och arbetar, det finns inte tillräcklig allmänkunskap i ämnet!

Informationsbanderoll

Ett sätt att hjälpa till att sprida kunskapen är att göra reklam för lämpliga arbetspositioner. Man skulle kunna fästa upp baderoller och beachflaggor vid lämpliga möten och tillställningar; göra dem attraktiva och itressanta och få upp ögonen på folk.

Hos Colorpicture finner du allt du kan tänka dig i form av trycksaker; alltså inte färdiga sådana utan möjlighet att beställa helt efter egna idéer. Förutom beachflaggor och banderoller ser Colorpicture till att du får de skyltar, affischer och dekorationer du önskar till ditt företag - eller privat.

Europas bästa tryckerier

Colorpicture är ett svenskt företag som samarbetar med Europas absolut bästa tryckerier så när du lägger in en beställning hos dem så ser de till att den blir realiserad hos de absolut bästa proffsen.

När det gäller ett ämne som ergonomi så måste informationen vara fångande för det är ett ganska torftigt ämne. Folk intresserar sig inte för ergonomi förrän de drabbas av en förslitningsskada och då är man redan i ett sent skede.

Med banderoller, vepor och beachflaggor med catchy reklam på rätt ställe kan man fånga ganska mångas uppmärksamhet.

 

27 jun 2016