Snygg barnvagn till barnen

Som designentusiast är estetiken viktig i livets alla val från vilka kläder man bär till vilken bil man kör och vilken penna man skriver med. Givetvis är barnvagnen inget undantag även om desspraktiska funktioner såklart är de viktigaste (hrm). Det finns många riktigt snygga barnvagnar ute på marknaden, men sällan särskilt snygga alternativ när det gäller syskonvagnar. Om man får två barn väldigt tätt, eller rent av tvillingar - vilken syskonvagn väljer man då om man samtidigt har krav på design?

De snyggaste syskonvagnarna

Det finns faktiskt några snygga och praktiska alternativ bland syskonvagnar - Bugaboo, Mountain Buggy och Britax har snygga alternativ. På webbutiken Pyret o Snäckan hittar du alla tre märken och kan välja och vraka bland snygga syskonvagnar. Pyret o Snäckan är faktiskt en riktigt bra butik när det gäller barnvagnar och bilbarnstolar i allmänhet, man får experthjälp och ett brett sortiment av bara de bästa och snyggaste barnvagnarna.

Det man behöver 

När man handlar barnrelaterade saker i allmänhet så besöker man ofta stora butiker som har "allt" och det är så himla lätt att tappa fokus på vad det är man faktiskt ska köpa och man lämnar butiken med en massa fula grejer som "kanske kan vara bra att ha". Dessa grejer tar upp en massa onödig plats och används sällan. Det är så himla onödigt. Det är mycket bättre att handla de saker man vet att man vill ha och behöver från specialiserade butiker, som Pyret o Snäckan när det gäller barnvagn och bilbarnstol till exempel. Min favorit bland syskonvagnarna är helt klart Bugaboo Donkey Duo.

15 aug 2016